Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Kolega napisał:
Anno a co Tobie Łukasz może odpowiedzieć siedzi w Gdyni na Abrahama i tłucze kasę z tego portalu... ot co biznes is unusual

Jednak chcialabym, zeby odpowiedzial. Wedlug mnie, to przez ostatnie 8 lat nie tylko nie stwarzano zadnych perspektyw powrotu, a wrecz przeciwnie popychano mlodych ludzi do opuszczania kraju. Jednak juz w 1 minucie po tym, jak wiadomo, ze PO przegralo sromotnie z PiS zlatuja sie hipokryci pokroju Lukasza i placza nad utraconymi szansami powrotu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
Anno ale On nigdzie nie uciekał , nie jest BOHATEREM roku 68, 70 , 76, i lat 80-83 On tylko czerpie korzyści że UE otworzyła swoje granice........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
piekny napisał:
aha tu jest wyszukiwarka najtańszych połączeń do Norwegii www.mojanorwegia.pl/loty

a tu oferty przeprowadzek do kraju wikingów www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/uslugi/tr...aczki_+przeprowadzki

nie potrzeba nam tu zlodziejow i aferzystow niech jada do Merkel i Putina
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Lindemans napisał:
napisał:
Sorry, ale chyba marne perspektywy na powrót do Polski?

Moze przyblizysz, jakie to perspektywy powrotu stworzono w Polsce przez ostatnie 8 lat ? Moze ja jakas niedoinformowana jestem, pomimo tego, ze sytuacje w Polsce sledze na biezaco z pominieciem sciekowych mediow

Smialo Lukaszu, opowiedz o tych stworzonych i teraz wlasnie zatraconych perspektywach...Hipokryzja ludzka nie zna czasami granic...

Ja chciałbym dowiedzieć się gdzie w tym zdaniu jest coś na temat tego że przez 8 lat rządów po były tworzone jakieś perspektywy, a teraz PiS to zaprzepasci? Czy cokolwiek w ten deseń?
Według wyznawców pis-u każdy komu poglądy PiS nie pasują to jest za PO, wszędzie i zawsze.
Normalnie zaprogramowane boty przez radio Maryja...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Jak zabraknie tego 0,1 % to i za 4 i za 16 lat nic sie niezmieni. Paszport do smietnika i list do Putina o obywatelstwo jak nazbieram kapitalu odpowiednia ilosc. Niech sie sami bawia w POPiS i lewakowanie przy korycie.

Po koncowych wynikach jak nie bedzie 5 % to jest ostatni wpis moj na tym forum lub jakimkolwiek innym Polsko jezycznym. Wolny czas poswiece na lepsza nauke rosyjskiego. A paszport spale jak Ukraincy z Donbasu ktorzy niechca zeby ich porownywac do banderowcow. Nie moj Kaczor, nie moj Donald nie moj wstyd wobec Slowianskosci i przyjaznych nam Wegier.

Zrobilem co sie dalo sam zebralem prawie 100 glosow, ale jak sie nieda to sie nieda niech sie bawia z Kaczorem i Donladem do konca swiata i dzien dluzej jak Kukiz JOW jeszcze z Kaczorem w konstytucji zmieni. Ja jade do kapitalizmu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok